/ ^Övrigt /

Prao --> dag 4


Började jobbet idag också klockan 12, och sen så slapp vi därifrån lite före tre, orkar inte berättadestomera om det. Ni måste fråga då om ni vill veta:)

Efter det så gick vi in till stan, och bl.a. köpte mina nya skor:D å dum som jag var har jag använt dom nu just då vi har varit ute på stan, så då har jag fått skavsår nu :/ kändes inte så mycket, men när jag tog av skon var sockan full med blod på hälen där bak. Såå..ja ska no använda skavsårsplåster innan jag använder dem på nytt...
 Men iaf, dom mjuknar väl snart..hoppas ja:D de var av läder så.
 Sen har vi också varit på middag till nå släktingar i Vörå:)

 Har varit somrigt idag också, hoppas ännu varmare imorgon! :)
 Men det ska tydligen bli jättevarmt på lördag, så de får vi hoppas! :D


Ha de bra  /eantonia
/ ^Övrigt /

Prao --> dag 3


Ida var det en lite roligare dag på "jobbet". Men det var tack vare oss själva:) Vi frågade om vi fick göra nåt med varandras hår, så sa hon att joo, vi fick tvätta det och platta eller locka det, vad vi nu ville. Så det gjorde vi:)

 Sen skulle hon ut och göra nånting, så då fortsatte vi med vårat, och Ellu klippte mig! ;D haha, jag var lite nervös medan hon gjorde det. Men jag sa lite hur jag ville bli klippt så klippte hon lite i topparna. Bara i det "långa håret" eller hur jag skall säga. Hoppas ni förstår;)

 Ni kanske undrar om vi inte tar nå bilder eller nåt när vi e här, och jooo de gör vi. Men jag (å inte ellu heller) har inte med nån kamerasladd, vilket jag ångrar nu att jag inte tog med. Men, ja, jag kan lägga upp senare i helgen eller nåt, om ni tycker. Förresten: Ellu hälsar;) Idag hittade jag jättefina puma skor, de såg ut som på bilden här nedan, fast istället för rosa var det guld.
 Men sen fanns det inte min storlek, så jag var tvungen att leta vidare;) Men hittade likadana sen, fast den här gången var det silver istället för guld. Så det blev dom då! :D Eller, jag har inte köpt dem än, men de lade undan dem åt mig så ska jag gå imorgon efter dem:) De var lite hårda att gå i, men de borde mjukna sen efterhand, så det blir praaa! :))

 

puma-first-round.jpg

Haha, det funkar inte att göra bilden minder:D 

Men skorna ser typ ut så där, bara att de jag skall köpa är av läder...eller var det nu var för material:D 

 

/ ^Övrigt /

Prao dag 2


 Hej på er! :)

 Igår blev det inte världens bästa praodag. Vi började ju klockan 10 så gick vi dit då. Vi fick möblera om lite i hennes skyltfönster, coh sen torka damm. Och efter det: torka ännu mer damm! klockan 11 fick vi matpaus till klockan 12, det var inte så noga, sa hon. (!?)
 Nåja, vi kom tillbaka lite efter 12 så fick vi torka bort dammet från resten av hyllorna och så slutade vi efter det. Det vill säga tjugo före ett. Så sammanlagt jobbade i som 1h och 40 min. ! Shit, det var bara så tråkigt.

 Och sen idag började vi klockan 12, sprang nå ärende åt henne, matrast typ halv ett, kom tillbax kvart före. Sen sorterade vi nå permanent-lock-rullar, om ni vet vad jag menar??:D vet inte vad de heter så;)
 Vi slutade sen klockan 3, när vi var färdiga.

 Hmm, hon säger inte så mycket hon den där heller. Sitter bara vid datorn, och om hon inte sitter där så är hon ute på rökpaus.  Och vi som trodde att hon skulle vara helt glad och kanske visa oss hur man gör när man klipper, eller nåt sånt, men nejj nejj.


 Efter praodagen idag gick vi hem, eller "hem" hihi;) Så vilade vi en stund, sen gick vi ut med hunden. Gick hem igen spelade gitarr, åt, Ellu fortsatte spela medan jag somnade. Sen sovde jag i typ två timmar, och nu sitter jag här då:)


 Hoppas det bir roligare imorgon:)

 PS.  Måste bara berätta om att Ellu läste ur min bok igår, när vi skulle somva. Hon hade högläsning för mig, och jag började känna mig å liten, som när ens syskon eller föräldrar läste för en förr. Hihi, och ja, jag somnade också medan hon läste, så det var en riktig godnattsaga :) hihi.