/ ^Vardag /

♦ MIN NYA BIL!

Idag kom vi hem nästan mitt på dagen. Min bror hämtade mig och så for vi till optikern för att få mina ögon undersökta (jag får börja ge mig nu, har redan väntat allt för länge) så A följde med som moraliskt stöd ;) Efteråt fixade vi även en massa andra ärenden. Idag fick jag även köra min nya bil för första gången! Eller okej, jag delar den med två av mina syskon, men dom är inte här nu så jag kan leka att det är min egen ;) Det var kul och den var skön att köra och så hade den ett jätteskönt blinkers-ljud. Haha är det någon annan än jag som bryr sig i hur det låter i en bil när blinkersen tickar? 😄 Maybe not. Bilen är dock lite längre än vår förra så får öva och vänja mig med det när det gäller parkering och så :)


Så här ser den ut!


Efter att vi var klara med vårt idag så åkte jag via Mormor på kaffe och sen hem till Pappa :)


/ ^Vardag /

♦ DAGS ATT DRA HEMÅT...

Gårkvällens tackmiddag blev riktig rolig! Vi gann också vara på en mellanfest pch så drog vi till Mk senare. Blev några få timmars sömn som inatt och sen hade jag engelska på morgonen så påbörjade vi färden upp till Österbotten på förmiddagen! :)

Förrätten igår
Och så lite folk :) Vi var ca 30 personer som deltog i gårkvällens sitz :)


/ ^Bilder på mig m.fl. / ^Vardag /

♦ TACKMIDDAG!

Idag har jag gjort skoluppgifter på eftermiddagen och nu nalkas det tackmiddag för ABIkommittén! Passlig underhållning att komma bort från skoluppgifterna med ;)