/ ^Vardag /

♦ LILLÖRDAG

Hejsan!
 
 Idag har varit en riktig slödag (efter jobbet). Jobbade som vanligt till kl.14.00 och efteråt åkte jag och lämnade in mitt intyg att jag genomfört andra skedet (körkort) till polisen. Så det riktiga körkortet borde väl dyka upp om ungefär 1½ månad. När jag väntat på min tur jättelänge och sedan fått mitt ärende omskött åkte jag hem och for direkt ut på en springtur. Skulle egentligen inte velat men tog mig i kragen och gjorde det ändå och kunde inte annat än le de sista kvarteren när jag snart var hemma igen sedan! Passade på att dela ut lite studentkort också under den rundan. Sen resten av kvällen har jag bara kollat en serie och suttit i köket och pratat med Pappa och syster. Ungefär så har min lillördag sett ut. Och nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon klockan fem igen!
 
 
 
/ ^Fest / Helg /

♦ RÖNNSKÄR

I fredags åkte jag och några vänner ut till Rönnskär för att spendera kvällen där. Gjorde upp en brasa, grillade och åt annat gott samtidigt som vi pratade och såg solnedgången. En härlig kväll!
 
 
 
Julia fixar brasan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Härligt!
 
 
 
 
 
 
Lilja, Li och Julia
 
 
 
 
 
Jag och Li
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grillning!
 
 
 
 
 
 
Och det är kebabpinnar jag grillar, inte korv. (Annars skulle det vara väldigt konstiga korvar ni ser på bilderna haha). Jag gillar inte korv så mycket, men de går bra att äta bara jag äter dem sällan :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Willy joinade även oss senare
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen började jag leka med olika inställningar på kameran..
 
 
 
 
 
 
 
 
Avslutade kvällen runt 23-tiden och då åkte jag hem och
kollade en serie innan jag somnade gott :)
/ ^Vardag /

♦ HUR GÅR DET IHOP?

 
 
 
Jag är en person som gillar att ha det städat runt mig, då trivs jag bäst. På samma gång är jag även en person som stökar till det mycket. Hur det går ihop kan man ju undra, men tydligen så går det. Och nu har jag bestämt mig att ta tag i den stora högen med kläder och väskor som ligger mitt på golvet i mitt rum, högen jag stirrat på i flera dagar! Lägger på bra musik till det så ska det nog gå! ;)