/ ^Vardag /

Måndag 310809


Hej:)

Blev ett lite senare inlägg idag, har helt glömt bort att skiva nästan;) Började svara på kommentarer då, å spela farmville å ja..gjorde annat helt enkelt:)

(Hmm, är det nytt teckensnitt här då man är inloggad på blogg.se?)

Idag hade vi musik två sista timmarna, vi började öva en ny låt, där jag och E  sjöng.Och jag gjorde min basdebut;D Spelade bas på samma gång som jag sjöng, lärde mig ganska mycket idag faktist *stolt* :) Den där låten gick ganska bra faktiskt också, fast det var första gången idag :)

Jahapp, imorgon är det första september då..augusti gick ganska snabbt.

Lite skumt inlägg var det här, men ja, har inget bättre att skriva så;D

/ ^Bilder på mig m.fl. /

Helgeeen 28-30.08.09
Hej hej, dålig uppdatering jag vet, men nu skriver jag=)

Fredag:
Hade håltimmar två sista så jag for hem då, systers pojkvän kom och hämtade mig.
Senare på kvällen var det säsongsavslutning i Åminne. Och före Åminne var vi på en gård, så for vi dit med Taxi. (Jag, Vikkan, Vic, Cissi, Joss, Simon och Anton.)I fredags, innan jag for till skolan.


Lördag: Vaknade hos Vikkan, sen var jag bara hemma på dagen. Var så himla trött, efter bara 5 timmars sömn, och jag kunde inte sova på på hela dagen heller. (Alltså jag försökte, men det funkade inte.)
Sen på kvällen for jag till en villa.


Och idag söndag:

Är fortfarande hur trött som helst, eftersom jag vaknade ganska tidigt idag, och somnade aldrig om. Men ska försöka gå och lägga mig tidigt idag, så jag får sova ut ordentligt, (hoppas det lyckas.)

Ååh, har 11 finska uppgifter att göra, dom är huur långa som helst! -.- Ska fortsätta med dom nu, hejs./ ^Visste du att? /

MusiklekMozilla kapar, så nu skriver jag i internet explorer då.

 Iallafall; Idag skulle jag å spela + teori. Men eftersom jag skall börja hålla den där "Musiklek" gruppen nu, så satt vi mest och planerade det=) Men hann med lite teori också.
 (Musiklek= jag skall hålla en "musikklubb" för bar under skolåldern + deras föräldrar. Där sjunger vi och spelar så gott det går:) Och sen ska vi ita lite också, och leka lite:) )Planering pågår:)


 Även fast Musiklek inte börjar före nästa torsdag, har jag suttit nästan hela kvällen idag och planerat vad vi ska göra då, första gången:) Det var lite svårt först, satt nu och bläddrade i böckerna, vilka sånger ska vi sjunga? Ska vi göra nå rörelser till? Vad blir dagens sång?
 Hmm..men det går väl lättare sen, när vi har kommit igång riktigt=) Tror faktiskt det här ska nli riktigt kul!=) Fast det kan ju bli lite stressigt, under de veckor då vi har fullspäckat med prov i skolan, men det ska nog ordna sig :)Kolla va fint jag har gjort mitt häfte:) Innan var det bara blått och tråkigt,
men piffade till det med Nalle Puh, sån där självhäftande plast;D
Snyggt va? =)