/ ^Vardag /

♦ ATT VARA TILLBAKA I ÅBO

Hur det känns att vara tillbaka i Åbo? Konstigt. Roligt. Ovant men ändå normalt. Ser fram emot det, men på samma gång skulle det ändå vara rolit att vara hemma och jobba i några veckor till. Nej, jag är nog redo för skolan igen! Mitt schema ser rätt bra ut också förutom att jag skulle kunna få en långhelg men några timmar under fredagen håller mig fast i Åbo, (timmar där närvaron är obligatorisk för att man ska få godkänt). Störande, men that´s life.
 
Efter att jag fått det mesta fixat i lägenheten ikväll och efter en lång dusch satte jag mig i soffan med lite kvällsmål och tv:n på. Har kollat igenom skolsaker på nätet och kollat film på samma gång. Nu ser jag att klockan börjar bli ganska mycket så nu ska jag börja gå och lägga mig småningom tror jag :)
 
 Godnatt på er!
 
 
Min utsikt just nu...
 
 
/ ^Vardag /

♦ FEST FEST FEST OCH BACK TO SCHOOL!

Hej!
 
 Några händelserika dagar har gått. Har firat Back-to-school i Vasa, degat på en soffan i Vasa dagen efter, varit på en Mexicoskiva och senast igår firade vi villaavslutning me släkten! Idag sen packade jag klart allt som jag inte fick gjort igår så hoppade jag i bilen, hämtade Emme och Vikkan och så körde vi ner till Åbo. Dags att börja skolan igen!
 
Ikväll har jag hållit på i drygt tre timmar med att städa lägenheten från grunden och sen packade jag upp alla grejer jag hade med mig också. Jag ville få det undan så fort som möjligt bara så jag kan börja leva och bo normalt, Och nu är det faktikt så att jag endast har en liten väska kvar, ska fixa den imorgon och så har jag lite andra grejer som ska fixas, men dom jag måste ha lite hjälp med så det får lämna till någon vänlig själ kommer hit.
 

Om det här inlägget är lite osammanhängande någonstans beror det på att jag kollar på Forrest Gump på samma gång jag skriver ;)
 
 
 
 
/ ^Vardag /

♦ ÄLSKAR ATT PACKA!!!!!... INTE

Försöker packa ner mitt liv igen utan att glömma nåt...