/ ^Vardag /

♦ EN LÖRDAG HEMMA

Denna helg har jag planerat in som en Get-things-done-helg! Det blev en utekväll igår men idag har jag fixat med bloggbilder och läst på tent. Jag gjorde en god middag ikväll också och så har jag haft lördagsmys för mig själv med en film och godsaker. Imorgon väntar mindre bloggrelaterat, och mer skolrelaterat jobb! Presentation, uppgifter och tentläsning står på schemat. Ska också försöka ta mig till gymmet på morgonen så jag vaknar upp ordentligt och är pigg att börja läsa sen! :)
 
 
Kvällens middag; Klyftpotatis, kycklingfilé och bearnaisésås!
 
 
 
 
 
Kvällsmys framför en film!
 
 
/ ^Fest / Helg / ^Vardag /

♦ STK I ÅBO

Igår kväll hade äntligen X3M's Svenska Talande Klubben hittat till Åbo! Med sig hade dom Alina Devecerski och Linnea Henriksson, och det blev succé!
 

Evenemanget skedde på Klubi och vi tog in hos
grannen mitt emot på förfest, nämligen Emelie!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ready for STK!
 
 
 
 
Alina levererade!
 
 
 
 
 
 
 
 
Och Linnea levererade!
 
 
 
 
Fiilisbild efter två timmars hoppande!
 
 
 
 
Om ni frågar mig skulle artisterna kunnat byta speltid med varandra, bara av den orsaken att Alinas låtar har lite mera fart i sig och Linneas går rakt in i hjärtat och träffar texterna riktigt rätt kan man få gå hem med lessna tankar istället för ravetankar som man istället vill ha på en sån här kväll!

Tack STK för att ni hittade till Åbo, hoppas vi ses snart igen!!
/ ^Mat och annat gott / ^Vardag /

♦ LIVING ON THE EDGE!

Wohoo tenten gick på en timme och fredagen är här!! Under eftermiddagen har jag storstädat i min lya, så nu är det rent och fint här!
 Jag har makaronlåda i ugnen just nu och sitter och äter godis medan jag väntar. Sånt man kan göra när man flyttat hemifrån asså!!


Living on the edge.