/ ^Vardag /

270210


har en bloggpaus nu, skulle behöva en paus från allt egentligen.
Är tillbaka om nån vecka eller så
/ ^Bilder på mig m.fl. /

Tisdag prao dag två
Idag gick det bättre på prao, började inte brinna iallafall;)
Vi började klockan sex och fick sluta redan lite före tolv.
Vi gjorde allt möjligt där, bakade, packade bröd/bullar i påsar och lagade fast dom (med någon maskin.) Så lärde vi oss att fläta bullalängder;) Inte så svårt när man väl kom igång:) Så gjorde vi lite annat också no;)
Sen när vi slutade gick vi och äta till skolan, så gick jag hit sen där jag bor i veckan. Gör inte så mycket nu, mn ska läsa lite bloggar kanske, så borde jag svara på nå kommentarer också har inte hunnit med det alls de senaste dagarna.

/ ^Vardag /

Brand


Har inte årkat eller hunnit blogga, är inte riktigt på humör.

Har prao den här veckan på en brödfabrik med V å V. Vi gick till skolan våran och äta, och sen när vi ätit for det massa ambulanser, brandbilar, poliser dit till brödfabriken. Det brann;D Så vi fick en kort praodag? Japp;)
Branden var väl inte så farlig, men ganska roligt är det ju;) Alla bara frågar oss att "vad gjorde ni där egentligen?" Haha;D Men vi hade ju inget att göra med branden, det var några rör ovanför ugnarna som hade fattat eld.
V pratade med hon som jobbar där, så det lät inte som det var så allvarligt, och det är ju bra:)


http://scavenging.files.wordpress.com/2009/05/fire.jpg


Imorgon och resten av veckan börjar vi redan klockan sex. Men jag ska sova hos nå släktingar hela veckan, så går det bra. Bor ganska långt ifrån fabriken jag så. Vi får se om det blir nå bloggande den här veckan, vi får se:)