/ ^Bilder på mig m.fl. /

MarschAaaah! Jag blir galen, skrev ett jättelångt inlägg och nu bara försvann det då jag tryckte på nån cp knapp -.-
Nå iallafall skrev jag något om att vi marschade/drillade i över tre timmar idag(!) alltså har jag inte nästan hunnit läsa på modde nåt, som vi har prov i imorgon :O För igår kväll hade vi ju konsert, och kvällen före läste jag på engelskaprov som vi hade på onsdag, och i måndast läste jag på samhällsförhör som vi had på tisdag:O

Men det kändest ju lite bättre örstås på drill när det var många andra också som inte hunnit läsa. Vi räknade idag i skolan att det var tre veckor kvar och sen skulle alla prov vara över. Så det är väl bara att fortsätta läsa på..Bild från då vi var till Norge med drillorna/skolmusikkåren för två somrar sen :)
Nåja, nu ska jag spela lite på facebook och sen fortsätta med modde tills jag somnar.
Imorgon är det ju Valborg, det kommer att bli superstressigt, men ska nog ta mig tid att skriva nåt inlägg här har jag tänkt :)

Gonatt!


/ ^Vardag /

KalltNu ska här läsas på moddeprovet tills imorgon, om en timme ungefär ska jag fara iväg på marchövning. Vi ska ju marcha då typ hela flrsta maj så..
Nåja, nu ska ja väl förflytta mig till moddehäftet ;)
Har just ätit glass (inte en sån här på bilden, men ändå) så nu sitter jag och fryser, den var så kall :O

/ ^Bilder på mig m.fl. /

Konserten!


Konserten gick jättebra! Passligt lång var den också tyckte jag.
Nu ska jag göra matte, och sen kolla film. Har ju förstås tagit hem fel finskabok, så jag kan inte läsa på orden eller göra det där pappret..

Nåja,  tar en film då istället:)


Bild från kvällens konsert: