/ ^Bilder på mig m.fl. / ^Vardag /

♦ PENKKISKLÄDER FOUND!

God kväll, eller vad jag ska säga.. Denna torsdag har jag haft fullt upp liksom andra torsdagar. (Hade ändå bara en lektion idag, hur hann jag förut när jag kunde ha sju lektioner på torsdagarna? Amazing..) Nå, jag var iallafall i skolan, hade matte och så höll vi på med lite Penkkisgrejer i latrummet. När jag kom hem skrev jag på ett skolarbete, åt middag, for på pianolektion och sen direkt vidare till barnjomppan.
 Här hemma har jag varit på datorn i jakt efter kläder att ha på mig på Penkkis och nu har jag precis beställt det jag valde! This is going to be awesome, people!
 
 
 
JEEVVA på maskeraddiscot vi ordnade för
lågstadiebarn, när vi gick andra året på gymnasiet!
(Fr.v. jag, Emelie, Victoria, Victoria, Emma, Josefie)
/ ^Today´s 2013 /

♦ ONSDAGENS 30-01-13

/ ^Bilder på mig m.fl. /

♦ SNART...

God morgon!
 
Hoppas ni har sovit gott inatt och får en bra torsdag! Imorgon är det redan fredag! Jag förstår inte hur dagarna kan gå så här fort; snart står vi med studentmössan på huvudet och har hela sommaren framför oss. Och från och med nästa höst skiljs hela våran klass åt och alla hittar på olika saker! Hmm.. ja, fast vi är ju inte där riktigt ännu. Vi kan ju börja med att tänka på PENNKIS nu först, som genomförs om korta två veckor!
 
Jepp, nu ska jag lägga av med det här åren-går-så-snabbt-snacket och börja göra mig klar för att åka till skolan.
 
Som sagt, ha en bra dag!!
 
 
Jadå, bilden är från igår