/ ^Övrigt /

Designhjälp??


 Hej på er!

 Idag har jag försökt fixa lite med designen, och göra så att det blir en ram runt varje inlägg, men det funkar inte! :( Och jag skulle verkligen vilja ha den.
 Ni ser det där svartstrecket här nere till vänster i varje inlägg...det borde vara en slags bubbla runt hela inlägget, men dåhamnade det bara ett streck där   ;s
 Någon som kan hjälpa? Jag har gjort precis som ha förklarat på designadinblogg och pecis som Denise förklarat på bunnysphotoshoptips, men alltid blir bara helt fucked up.
 Jag antar att det är nånting med det där "padding" eller nåt sånt som skall ändras, men jag vet inte hur?
Vet du??


(Om det är till någon hjälp, har jag som standardstilmall; retro blue)
 
/ ^Vardag /

Who! Höll på att svimma!

Jag gick i bastun och allt var helt bra. Men efteråt när jag skulle gå i duschen så kände jag mig helt slut! Tänkte att efteråt ska jag nog gå och lägga mig på soffan. När jag kom ur dushen, så bara snurrade det i huvudet, och allt bara "skiftade" eller vad jag ska säga. Så där, suddigt på nåt sätt.
 Jag drog snabbt på mig nå kläder och öppnade terassdörren (som finns i badrummet då) så jag fick frisk luft. När jag äntligen fick på mig kläderna gick jag snabbt till köket, öppnade skåpluckan och tog det största föremålet jag så och fyllde det med vatten. Drack några stora klunkar ur "koppen" innan jag "halvföll" ner på golvet. Där låg jag typ 5-10, medan jag klunkade i mig resten av vattnet. Då började jag redan må lite bättre, men jag skakade som bara den. Hela kroppen bara dallrade!
 Fyllde "koppen" med vatten igen och gick och la mig på soffan. Och nu efteråt mår jag mycket bättre, som tur är=) Men läskigt var de;s


Bild från Google.
 Haha, och nej, jag använder
inte en sån där kvast, om
ni undrar;)
 
/ ^Övrigt /

Duschskåp = livsfarliga?


Nu för tiden är det många som har duschskåp hemma. Därför att då sprids inte vattnet runt hela golvet, man slipper torka upp o.s.v. Men jag har alltid varit lite tveksam mot dem, kanske just för att jag har cellskräck, (alltså jag trivs inte i trånga utrymmen.) För tänk så går man in där, och t.ex. jag som är (väldigt) rädd för spindlar. Tänk så skulle det vara en spindel där inne då, (en stor och hårig en) och jag har stängt "dörren" bakom mig i duschskåpet.
Jag försöker ta upp dragdörrarna och springa därifrån, men de går inte upp! Och i min panika iver börjar hela "skåpet" gunga, och till sist vinkar det. ( Det behöver ju inte vara en spindel inblandad. Man kanske bara annars inte får upp dörren. Och i sin iver så vinkar hela skåpet.)
Det börjar luta mot väggen mittemot, och spindeln har börjat klättra på mig, och jag är så rädd att jag bara vill dö. Och duschskåpet, det faller mot golvet och jag slår i huvudet hårt, vilket leder till att jag svimmar av. Just den här helgen är hela min familj borta, (på resa, hos pojk-/flickvänner.) Och jag lämnar avsvimmad och naken i duschskåpet med en spindel.
Och innan jag vaknar upp, har luften tagit slut. Och det slutar med att jag dör i syrebrist, naken i ett duschskåp som ligger längs med badrumsgolvet.
Ja, något sånt här skulle väl knappast hända. Men det är ju inte omöjligt! Men tänk om...!
Haha, jag säger bara, lycka till till alla er med duschskåp som skall gå och duscha idag (eller imorgon.) =)

Hahaha, hoppas ni fick er ett gott skratt ;D