/ ^Bilder på mig m.fl. / ^Fest / Helg /

♦ PERFEKT LÖRDAG

 
 
 
Idag på eftermiddagen blev det en powerwalk med Tea, det var rätt varmt väder idag och småstenarna börjar vara bortsopade från gatorna, TACK! Så jobbigt när dom hoppar in i skorna hela tiden... Skönt att vara ute idag och när jag kommit hem så kom Jacke hit jeee! Jag gjorde middag till oss och testade något nytt efter att jag ringt min Mormor och frågat hur jag ska göra, och resultatet blev jättegott!
Perfekt lördag idag!
 
/ ^Vardag /

♦ HÄRLIG LÖRDAG

 
 
 
Igår gick jag hem i sömnyran efter en trevlig kväll. Hade glömt att sätta på nya lakan i sängen efter jag städat så det fick jag också fixa innan jag gick och la mig, och somnade direkt. Sov en lång natt och det var så skönt att få sova ut och inte ha något alarm som ringde. Sen när jag vaknade började jag dagen med att se resten av filmen vi började med igår och en stor frukost! Så härligt att vakna upp utan måsten :)
/ ^Bilder på mig m.fl. / ^Fest / Helg / ^Vardag /

♦ MIDDAG PÅ EN FREDAG

Juridiktenten är över and I killed it!! Sååå glaaad!! Hejdå juridiken, hoppas vi aldrig ses igen! Efter att jag skrivit gick jag och tog ut mina aggressioner på gymmet tillsammans med Tea, sen hem å städa och nu ikväll är jag hos syster Mathilda å Matti, dom har bjudit mig så suuuupergod mat! Fredagsfiilis!

Pulled pork i pitabröd! 😍