/ ^Vardag /

Tyskaprovet

Wohoo, fick 9 i tyska provet :) Heh, ja trodde jag skulle få runt 8 eller nåt, så de va ju bra! :) Fick kolla färdig filmen flöre vi fick ut provet (läs om det  här ) Den filmen e bara så jättebra ! :)

Imorgon skall jag på Bölerevyn med Ellu å Dante, kul kul ! :) Den börjar väl klockan 19, om jag inte minns fel. Har reserverat platser redan, tror det var första raden ;) Hoppas den är bra, hah, men knappast är den väl urtråkig heller ;)

Tittade på Generation fett igår på 3an. Tyckte riktigt syns om de där barnen. Pojke 3 år, vägde 30 kilogram. Och en annan pojke som var 11 år, vägde väl typ 110 kilogram elå nåt sånt. Hans be hade växt fel på grund av att han var så fet, så han gick so ed fötterna inå, och hade varit tvungen att operera sig ett par gånger, stackaren.
 Men vissa saker var riktigt äckliga faktiskt, som att i Missisippi friterade typ...allt! Friterade korvar, friterade potatis, friterade snickers (!) and so on. En annan konstig sak var att ungdomarna drack som, limsa till frukost. Det var inte alls ovanligt att dricka det då, och annars också bara på vardagar. Men nåja, om det är deras livsstil så...;)

 //eantonia